Welkom Met trots presenteren wij Bos Las- en Metaalwerken. Op deze website ziet u wat ons familiebedrijf voor u kan betekenen. Onze missie: Dé specialist op het gebied van las- en metaalwerken in Wassenaar en omstreken; Een zeer tevreden klant. Wij zijn trots op ons bedrijf, de geavanceerde machines en de uitgebreide dienstverlening voor zowel de particuliere-... Lees verder... MVO Ook op maatschappelijk vlak (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO) draagt Bos Las- en Metaalwerken enthousiast een steentje bij. Daar hoort uiteraard een duurzaam wagenpark bij. Daarnaast worden diverse sportverenigingen en fundraising-initiatieven financieel of in natura ondersteund. Jeugd in beweging Al vele jaren sponsort Bos Tuingereedschappen de volledige jeugd van r.k.s.v. Blauw-Zwart.... Lees verder... Specialist in las- en metaalwerk Door mee te denken met de klant, op basis van uw én onze ervaring, ontstaan vaak de mooiste uitvindingen. Praktisch en nuchter. Veelal de voornaamste ingrediënten voor het beste resultaat! Bij Bos Las- en Metaalwerken denken wij met u mee over de beste oplossing en leveren wij maatwerk. Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers. Wij... Lees verder... Plaatschaar guillotine bullit Met deze schaar kunnen we diverse soorten plaatmateriaal met een breedte van 3000 mm en een dikte van 6 mm knippen als een warm mes door de boter. Alles uit één stuk en geen vreemde lasnaden: strak werk. Lees verder... Nargesa kantbank Net iets meer kunnen dan een ander. Dat geldt zeker voor onze Nargesa kantbank. Met deze kolos van 15 ton zijn we in staat om diverse soorten 3000 mm breed en 6 mm dik plaatmateriaal te vouwen alsof het papier is. “Alles op maat en precies zoals u het wilt” gaat zeker op met deze machine.   Lees verder...

RECENTE PROJECTEN

Drankenrek horeca

Tuinelementen

Mobiele fiestenstalling

Serre van hout, staal en glas

Constructie stalen deur met glas

GROOT IN KLEIN WERK

MACHINES

Begin 2016 hebben we aan de Van Hallstraat 14 (op een steenworp afstand van de Hofcampweg) een zeer modern uitgeruste las- en metaalwerk werkplaats in bedrijf genomen, waar we alles op maat kunnen maken. Hiermee bouwen we voort op onze jarenlange ervaring met klein las- en constructiewerk, met behoud van onze succesvolle aanpak: korte lijnen, snel schakelen en meedenken met de klant voor een goede prijs.

Wij werken met ijzer, aluminium en RVS, waarbij we gebruik maken van een mooi standaard assortiment van diverse diktes plaat-, koker-, massief-, platstrip- of balkmateriaal.

Menu